Da Angelo Food

Delicatezza & trattoria

Het is tegelijk winkel, lunchroom en restaurant: een Italiaanse ontmoetingskamer, een trattoria zoals je die in ItaliŽ in elke plaats vindt. Waar je 's ochtends met iemand afspreekt om samen een cappuccino te drinken, en waar je ook kunt lunchen en dineren.

Of waar je enkel komt winkelen. Je vindt er Parmiggiano Reggiano, de vader van alle Italiaanse kazen; olijfoliŽn van eerste persing; verse buffelkaasjes, ambachtelijke vleeswaren als Prosciutto di Parma en Mortadella Divina, likeurtjes als Grappa del Castello, mierzoete dessertwijntjes, pesto's en pasta's, aqua San Pellegrino en birra I Peroni. Nu speciaal voor de feestdagen heerlijke panettones.

Eten in de trattoria zelf is een ervaring apart. Naar Umbriaans model is de keuken open. Je ziet hoe het pastadeeg vorm krijgt, hoe Angelo de kruiden en groenten in de vijzel vermaalt tot een vers sausje.

Weet je niet precies hoe Italiaans te koken? Petralia geeft met alle plezier workshops, of verzorgt de catering bij jou thuis. Tevens is er de mogelijkheid om voor grotere groepen de trattoria te reserveren voor een feest of andere speciale gelegenheid.